Haere ki te peepi Baoan, haere ki Anotek

Hei whakapakari i nga whakawhitinga me te mahi tahi i waenga i te hinonga waitohu baoan, torotoro i te huarahi baoan o te waitohu o nga wa huringa rua, te minita tuarua i roto i te komiti roopu rohe o Baoan i whakakotahi i te tari mahi o mua, te rohe o te rohe o te ahumahi me te hekeretari tauhokohoko o te roopu roopu, i raro i te arata'iraa o te tawhito tangohanga pinepine o Baoan māngai rohe o kaipakihi, tomo te shenzhen ember detection co., LTD., whanaketanga o hinonga whakawhitiwhitinga, tikanga tikanga o te warohi rapunga i roto i te tekau ma waru tau o te ua.

Visit Baoan baby

I taua ra ano, i raro i te kaiarahi a Mr. Zhu Ji, te kaiwhakarewa o AMBO Testing, i ako nga kaipakihi mo te tipuranga o te Whakamatau Ambo i nga tau 18 kua hipa.

Visit Baoan baby1

Na, i toro atu matou ki te taiwhanga whakamatautau amb, e tuku ana i nga mano o nga purongo tika ia tau, ine i nga taputapu katoa.

Visit Baoan baby2
Visit Baoan baby3

I muri i te haerenga, i mihi nga kaipakihi katoa ki te whakamatautau AMB me te tumanako kia nui ake nga whakawhitinga hohonu me te mahi tahi me te AmB Testing.


Wā tuku: Nov-10-2021